FINLAND
kontaktebban.fi
+358 9 886 114 60

Teamet bakom Ebban

Mikael Gros, bibliotekarie
[email protected], +358 9 886 114 63[email protected], +46 8 5250 7953

Hej, jag heter Mikael och är bibliotekarien här i Ebban. Det är jag som kategoriserar innehållet så att det ska passa elevernas intressen och så försöker jag lyfta fram sånt som jag tycker är bra så att du också ska få läsa det. Jag är en litteraturvetare och bibliotekarie från Österbotten som jobbar för att inspirera barn och unga till läsning och för att få dig att hitta just din bok.

 

Tove Nylund, läsinspiratör
[email protected]

Det är jag som är Tove, teamets samhällspedagog. Tillsammans med de andra i teamet jobbar jag med att utveckla Ebban. Jag tycker det är så roligt att vara med och utarbeta nya spännande sätt för elever och klasser att inspireras och motiveras till läsning. Dessutom sköter jag våra sociala medier och försöker att på olika sätt lyfta fram hur Ebban kan användas i undervisningen.

 

Erik Berglund, projektledare
[email protected], +358 9 886 114 62[email protected], +46 8 5250 7952

Jag heter Erik och leder arbetet med Ebban. Jag ansvarar för helheten och står för den tekniska utvecklingen. Du har eventuellt träffat mig på något läsningsrelaterat evenemang, jag har jobbat länge med skolbibliotek och läsning också före Ebban. På min fritid rör jag mig gärna utomhus, med små barn i huset har de stora och långa äventyren blivit färre och de små och nära desto fler!